Slovenija
18016 ogledov

A1 vsem naročnikom časti brezplačen Netflix

Netflix Profimedia
A1 je v ponudbo dodal Netflix. Za nove in obstoječe naročnike bo brezplačen pol leta, obstoječi naročniki morajo to možnost vključiti in se vezati za 24 mesecev.

"Od marca naprej uporabniki A1 Slovenija lahko neposredno dostopajo do storitev Netflix. Vsebine najpopularnejšega pretočnika lahko spremljajo na podprtih pametnih televizorjih, telefonih, tablicah, preko spletne strani netflix.com ali namenske aplikacije. Široka knjižnica kakovostnih serij in filmov za različne okuse, kot so Stranger Things, The Witcher, Leo, Bridgerton in Wednesday, je uporabnikom na voljo neposredno brez dodatnega sklepanja naročnine," so sporočili iz A1.

Ob tem so pripravili sledeče posebne ponudbe. Mobilni paketi (miniMIO, midiMIO, maksiMIO, A1 Vajb) so na voljo po znižani ceni 11,99 evra na mesec za obdobje enega leta, hkrati pa je v vse pakete vključen tudi brezplačen dostop do Netflixa za šest mesecev.

Enaka ugodnost, torej brezplačen polletni dostop do pretočnih vsebin Netflix, velja tudi za vse nove uporabnike fiksnih paketov A1 Net+TV in A1 Ultra paketov, in sicer po enotni ceni 22,98 evra za 12 mesecev.

Obstoječi uporabniki morajo to možnost vključiti

Obstoječi uporabniki mobilnih in fiksnih paketov se za vklop opcije Netflix  za pol leta brezplačno lahko oglasijo na najbližjem prodajnem mestu ali pokličejo prodajnega svetovalca na številko 040 40 40 45, kot razumemo z njihove spletne strani pa je mogoče opcijo vključiti tudi prek Moj A1. Netflix dobijo brezplačno za pol leta vsi, ki se strinjajo z vezavo naročniškega razmerja za 24 mesecev. 

V promocijo je vključena opcija Netflix Basic, ki stane 4,99 evra na mesec, sočasno pa je vsebine mogoče gledati le na eni napravi.

Novi uporabniki, ki bi želeli Netflix Standard (7,99 evra na mesec) ali Netflix Premium (9,99 evra na mesec) lahko na mesečnem računu doplačajo razliko do polne cene opcije.

Kdor že plačuje Neftlix, mu ga pol leta ne bo treba

Kot je mogoče razumeti iz vprašanj in odgovorov na spletni stran A1 lahko naročniki aktivirajo storitev na A1, jo povežejo s trenutnim računom na Netflixu in tako dobijo pol leto brezplačne naročnine. 

"Po aktivaciji storitve Netflix preko A1, boste v SMS sporočilu in mailu prejeli aktivacijsko povezavo, ki vas bo preusmerila na Netflix-ovo stran, kjer je potrebno dokončati registracijo. V tem koraku lahko povežete vaš obstoječi Netflix račun z vašim A1 paketom ali pa ustvarite novega. Za povezovanje s trenutnim Netflix računom vnesite svoje obstoječe podatke (e-poštni naslov in geslo), s katerimi ste se doslej prijavljali v Netflix. S tem ohranite vse svoje nastavitve, profile in zgodovino gledanih vsebin. Po uspešni povezavi vam Netflix več ne bo zaračunaval preko predhodno izbranega plačilnega sredstva," so zapisali. 

"Če ste Netflix prej plačevali prek Apple-a, morate preklicati tudi Netflix naročnino na svojem Apple računu. Če tega ne storite, vam lahko Apple še naprej zaračunava naročnino na Netflix," pa so opozorili uporabnike iPhonov. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 18:26 06.marec 2024.

    A bo konkurenca temu sledila?. Kmalu pa bodo uvedli nove podražitve. Najprej korenček sledila pa bo palica. Deja vu..Btw. V Srbiji je A1 podražitve že objavila..

  • Avatar jezeran
    jezeran 15:47 06.marec 2024.

    Ni pogojev,da grem nazaj. Slaba slika, počasen internet (katerega kar sami omejijo in potem je krivda na Telekomu). Ma tudi če bi zastonj ponujali ne grem več tja.

  • popokatopetl 13:58 06.marec 2024.

    OGLASNO SPOROČILO, pa še zavajajoč naslov. Ni brezplačno brez vezave.