Slovenija
104 ogledov

Alenka Bratušek noče novinarskih vprašanj

Slovenija 21.10.2013 Alenka Bratusek, z vprasanji poslank in poslancev predsedni Saša Despot
Alenka Bratušek je poslansko skupino ZaAB danes obvestila, da ostaja poslanka. Odgovorov na novinarska vprašanja ne daje.

Predsednica ZaAB Alenka Bratušek, ki ji ni uspela kandidatura za evropsko komisarko, je danes poslansko skupino obvestila, da ostaja poslanka in dodala, da "drugačnih kariernih načrtov nima". Izjav medijem sicer ne daje, je pa predstavnik za odnose z javnostmi poslanske skupine Slavko Gegič potrdil, da ostaja predsednica stranke in da odločitve za kongres ni.

Gegič pojasnjuje, da so se na seji poslanske skupine pogovarjali tudi o prihodnjem delu stranke in zavrnil informacije, da se stranka odpravlja na kongres. Od izvršnega odbora in sveta stranke pa je po njegovih besedah odvisno, ali bo v prihodnje sprejeta drugačna odločitev. Spomnil je, da je ZaAB na ustanovnem kongresu konec maja izvolila tudi vse organe stranke, ki sedaj normalno delujejo.

Bratuškova je sicer svoji poslanski skupini danes podala svoj pogled na dogajanje v Bruslju prejšnji teden in na zaslišanje pred odboroma, ki sta njen nastop negativno ocenila. Kot že rečeno, za novinarje Bratuškova ne želi dajati izjav, je pa že včeraj za nemški časnik Die Welt izpostavila, da neuspeh v Bruslju ni le njena krivda.

Komentarjev 9
  • Matthew9987 09:24 15.oktober 2014.

    Čufer je zrihtal mestu v Washingtonu Katji Špur s slabimi referencami, izkušnjami, itd.. Torej ne moreš reči, da ni niti enega delovnega mesta bilo pri teh miljardah ;)

  • Avatar vili100
    vili100 20:53 14.oktober 2014.

    Ali se ta oseba sploh zaveda kakšne dolgove je naredila Slovencem in kje je sploh ta denar naredilo se ni nič niti enega delavnega mesta pri teh miljardah.

  • Avatar čavez
    čavez 16:18 14.oktober 2014.

    In sedaj bo naš davkoplačevalski denar dober, za sramoto ki jo je naredila se pa požvižga res smo eni butasti balkanci da to gledamo.