Slovenija
19 ogledov

Ali je Časar pobegnil iz države?

Robert Časar Suzana Kos
Časarja ni bilo na sodišču. Ugiba se, ali je pobegnil iz države.

Nekdanji predsednik uprave Luke Koper Robert Časar se danes ob 9. uri ni pojavil na koprskem okrožnem sodišču, kjer poteka obravnava v dobrih 5 milijonov evrov težki odškodninski tožbi Luke Koper proti Časarjevi upravi. Na sodišče prav tako ni prišel njegov odvetnik Daniel Planinšec, medtem ko so drugi člani uprave na sodišče prišli. Po naših informacijah Časarju potnega lista niso odvzeli.

Odvetnik Planinšec je povedal, da s svojo stranko že kar nekaj časa ni bil v stiku. Na naše vprašanje, ali misli, da je Časar pobegnil v tujino, pa je dejal, da o tem ne more ugibati.

Časarja na obravnavo ni bilo niti pred dnevi, ko ga je doletela tožba Luke zaradi oškodovanja, ki si ga je privoščil za čiščenje oblek na račun podjetja, ki ga je vodil. Na koprski PU informacije o tem, da bi Časar izginil, nimajo.

Vročevalci ga niso našli

Kot je znano, so Časarja neuspešno iskali tudi sodni vročevalci, da bi mu izročili sodbo višjega sodišča, po kateri mora v zapor zaradi zlorabe položaja in sprejemanja daril za pet let in devet mesecevKot smo že pisali, mu je sodišče en mesec neuspešno poskušalo vročiti sodbo višjega sodišča, nato pa so jo obesili kar na oglasno desko.

Časarju naj bi prihodnji teden že poslali tudi poziv na prestajanje zaporne kazni. Če se nanj ne bo odzval, se bo za njim izdala mednarodna tiralica.

Komentarjev 11
  • matermila 18:39 04.februar 2014.

    Na koprski PU informacije o tem, da bi Časar izginil, nimajo.No,sedaj jo imajo.

  • Veteran 19:25 17.januar 2014.

    Spet pretiravanje novinarsko, da lahko prodajo čim večjo naklado, kakšna beda!!

  • dragec 18:06 17.januar 2014.

    JA, SPIZDIL JE V PREKMURJE