Slovenija
42 ogledov

Ali že poznate to rešitev za odvečno telesno težo?

Hujšanja telesna teža
1/9
Shutterstock
Prepričajte se, kako izgubiti 47 kg brez kakršnegakoli napora! Ali že poznate to rešitev za odvečno telesno težo?

Ime mi je Ines in imam 38 let. Do nedavna sem bila debela, zaradi svojih kompleksov pa sem vsak večer zaspala objokana. Na srečo sem odkrila metodo, ki na otroško preprost način omogoči shujšati celo 10 kg v enem mesecu. Zahvaljujoč njej sem shujšala 47 kg in sem srečna kot še nikoli. Želite vedeti, kako sem to storila?

Nikoli nisem bila vitka. Ne bom se pretvarjala, da se nikoli nisem obremenjevala s težo. Seveda, da sem hotela shujšati, imeti postavo manekenke, ne izgubljati pol ure pri pomerjanju velikih oblačil in razmišljanju, kako skriti te dodatne kilograme. Ne skrivam, večkrat sem poskusila shujšati. Ampak po vsaki dieti so se kilogrami hitro vrnili. Telovadba tudi ni prinesla učinkov – vpisala sem se na bazen, fitnes, zumbo, ampak po 2-3 poskusih obupala.

Najmočnejša motivacija

Nekega dne pa se je vse spremenilo. Ne, ni me zavrnila ljubezen mojega življenja, nihče se mi ni smejal. Vse to zaradi ene obleke. To zveni neumno, ampak bilo je točno tako. Na razstavi sem videla najlepšo obleko na svetu. Preprosto sem stala in strmela v njo. Želela sem jo tako kot še ničesar. Bila je samo ena težava – vedela sem, da s svojim salom v njej ne bom mogla dobro izgledati.

Žalostna sem odkorakala od razstave. A kljub temu nisem mogla pozabiti na obleko, ravno nasprotno, o njej sem obsedeno razmišljala. Po enem tednu sem se odločila, da imam dovolj tega – kupila jo bom in shujšala. Zdaj se ne bom predala, znebila se bom vseh odvečnih kilogramov in jo oblekla!

Šla sem v trgovino. Sram me je bilo priznati, da je zame, pretvarjala sem se, da je za mojo sestro. Prodajalka je verjela, še posebej zato, ker je bila največja številka 36, torej nekaj dobrih številk manjša, kot moja. Ampak vedela sem, da če zdaj ne shujšam, bom preostanek življenja preživela kot debeluh z ogromno kompleksi.

Edina rešitev

Nekaj sem vedela – nobeno stradanje in potenje v fitnesu ne bo delovalo. Rabila sem nekaj drugega. Začela sem iskati odgovor na svojo težavo na spletu. Pregledala sem na milijone strani, dokler nisem tega končno našla.

Na svoji strani je strokovnjak dietetike pisal o svoji metodi, potrjeni z znanstvenimi raziskavami. Ta način je bil popolnoma naraven in varen. Bil je učinkovit v 98,7% primerih, saj je deloval od znotraj – pospešil je proces izgorevanja maščobnega tkiva in omejil apetit. Takih učinkov ni mogla zagotoviti nobena dieta, telovadba ali drugi običajni načini.

Presenetljivi učinki

Odločila sem se poskusiti. Vedela sem, da je to edina moja šansa in imela sem visoka pričakovanja glede te metode. In nisem bila razočarana. Začela sem hujšati praktično od prvega trenutka. Vsi kilogrami, nabrani z leti, so preprosto zapuščali moje telo. 5 mesecev po začetku tretmaja sem imela 47 kg manj in sem začela nositi številko 36!

Trenutek v katerem sem oblekla mojo sanjsko obleko je bil najbrž najsrečnejši v mojem življenju. Ko sem pogledala v ogledalo, sem se zjokala od veselja. Moje sanje so se uresničile. Končno, po toliko letih, sem bila privlačna ženska z vitkimi nogami in ozkim pasom.

Od takrat se je moje življenje popolnoma spremenilo. Všeč sem moškim, pogosto grem na zmenke. Družina in kolegice občudujejo mojo novo postavo. Poslovila sem se od nadležnih kompleksov in sem končno ponosna nase in na svoj izgled. Zato priporočam svojo metodo vsem, ki želijo tako kot jaz zmagati bitko z odvečno težo.

Izvedite, kako je Ines za vedno premagala odvečno težo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.