Slovenija
47 ogledov

Alkohol še vedno spremljevalec Planice

Planica vzdusje
1/10
Žurnal24 main
Zdravstvena ekipa oskrbela 12 manj in 18 bolj pijanih obiskovalcev skakalnega praznika pod Poncami.

Današnje ekipne tekme v Planici se je po podatkih organizatorjev udeležilo več kot 21 tisoč obiskovalcev, po zadnjih informacijah policistov in zdravniške ekipe pa hujših težav ni bilo. Policisti so po podatkih Leona Kedra s policijske uprave Kranj obravnavali nekaj manjših pretepov, zaradi katerih so štiri obiskovalce
pridržali, hujšega pa ni bilo.

Vzdušje v Planici si lahko ogledate tukaj. Naši fantje so namreč danes na skupinski tekmi osvojili odlično tretje mesto. Kateri rekord je imel brado, pa si lahko preberete v odmevih na tekmo.

Manj obiskovalcev, manj pijancev
Kot je za zurnal24.si povedal vodja zdravniške ekipe v Planici Robert Carotta, so od jutra do okoli druge ure obravnavali 12 manjših in 18 večjih intervencij, predvsem zaradi alkohola. Vse so oskrbeli na kraju, v šotorih za zdravniško oskrbo v Planici, enega obiskovalca, ki mu je čez nogo zapeljal avtomobil, pa so prepeljani v Jeseniško bolnišnico. Kot še dodaja Carotta je bilo alkoholiziranih manj kot v preteklih letih, vendar je bilo letos tudi manj obiskovalcev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.