Slovenija
21 ogledov

Anonimka tudi nad rektorja Rebolja

Danijel Rebolj mediaspeed
Uni-mb.org. Tokrat kritika novega vodstva mariborske univerze. “Absolutistično delovanje svetovalca.”

“Očitno nekateri mislijo, da rektorske volitve še kar trajajo,” je anonimko na priljubljeni spletni strani Uni-mb.org za Žurnal24 komentiral Danijel Rebolj, rektor Univerze v Mariboru (UM).

Primerjave s starimi

V pismu Rebolju očitajo preveliko zaupanje svojemu svetovalcu Juretu Marnu. Pozivajo ga, naj se zamisli nad dozdajšnjim vodenjem rektorata. “Absolutistično in ignorantsko delovanje Jureta Marna je po mnenju sodelavcev na rektoratu na las podobno delovanju tandema Brumen - Rozman,” so zapisali anonimneži.

Prva objava po izvolitvi

Spletna stran je nastala pred rektorskimi volitvami; na njej so anonimneži razkrivali podrobnosti iz načina vodenja univerze pod Ivanom Romanom ter njegovima najožjima sodelavcema Boštjanom Brumnom in Mitjo Kotnikom. Maja, po izvolitvi novega rektorja, je organizacijski odbor spletne strani prekinil objave novih člankov, ker kot so zapisali, “je UM osvobojena treh ključnih ljudi”.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.