Slovenija
9 ogledov

Anonymous: "Vdrli smo v Natovo bazo"

Anonymous si je ikonografijo sposodil iz filma V for Vendetta. EPA
Hekerski kolektiv Anonymous je včeraj sporočil, da so vdrli v podatkovno bazo zveze Nato. Prišli naj bi do tako velike količine podatkov, "da bi jo bilo neodgovorno objaviti".

"Natovi strokovnjaki navedbe o vdoru preverjajo," so ob tem po poročanju agencije AP sporočili iz Nata. "Najstrožje obsojamo vsako objavljanje tajnih dokumentov, ki bi lahko ogrozilo varnost Natovih zaveznikov, njihovih oboroženih sil ali državljanov," so še sporočili iz Nata.

"Pozdravljeni Nato. Imamo še več vaših slastnih podatkov. Se sprašujete, kje smo jih dobili? Nobenih namigov, vi ste na potezi," je skupina sporočila na Twitterju.

"Sedimo na okoli gigabajtu Natovih podatkov. Večine ne moremo objaviti, ker bi bilo to neodgovorno. Ampak joj, Nato ..." so še zapisali na Twitterju.

Pred tem so objavili, da lahko v naslednjih dneh pričakujemo nekaj zanimivih objav.

V ZDA so v torek sicer zaradi "kibernetskega kriminala" prijeli 16 ljudi, ki naj bi bili povezani s skupino Anonymous.

Komentarjev 3
  • privat 22:47 22.julij 2011.

    kdo bi rekel da obstaja neka organizacija ,ki spodbuja poštenost!! Kaj ne bi morala to delati vsaka država ...sodišča....policija..Ja to je danes ta butasta eu skupnost..

  • jst 14:04 22.julij 2011.

    Sej ne da ne verjamem da naša vlada dela vse odlino in ji vse verjamem(HAHAHAHA) sam a bi lohka le ti preverili malo njihove zapiske in pa račune ter podobno. Morda bi se še oni za glavo držal:)

  • smito23 13:17 22.julij 2011.

    Zaaaakon!!!!! Končno se je pričel odprt boj proti ameriškem zavojevalstvu, kolonializmu in imperializmu! Dol z NATO, dol z ameriško agresijo, dol s pristaši NWO! Smrt fašizmu - svoboda narodu!! Rojeva se novi svetovni NOB!!!!! PS: Dimitrij Rupel in 3/4 SDS-a ...prikaži več imajo verjetno krizni štab... :)