Slovenija
38 ogledov

Aplikacija, ki vam razkrije vse o vašem Facebooku

Wolfram Alpha Prtcsr Wolfram Alpha
Wolfram Alpha je aplikacija, ki vam daje vpogled v ogromno količino podatkov o vašem Facebook profilu.

Izračuna lahko, koliko vaših prijateljev je poročenih, v zvezi ali zaročenih. Izračuna lahko, katero je najpogostejše ime vaših prijateljev, s kom imate največ skupnih prijateljev, kdo je najstarejši in kdo najmlajši. Ve tudi, kateri dan v tednu ste se rodili in koliko prebivalcev ima vaše rojstno mesto.

"Wolfram Alpha pozna veliko podatkov, lahko pa vam naredi tudi osebno analizo," je dejal Stephen Wolfram. "To je samo začetek. Kmalu pa bomo dodali še nove funkcionalnosti. Ne dvomim, da bodo nekega dne vsi uporabniki Facebooka uporabljali omenjeno aplikacijo. Upam, da se bodo ljudje med iskanjem podatkov zabavali."

Pojdite na stran Wolfram Alpha

Aplikacijo lahko uporabljate tako, da obiščete spletno stran Wolfram Alpha in v iskalno polje vnesete iskalno geslo Facebook Report ali kliknete na povezavo za Facebook Report. Nato vas bo aplikacija vodila pri ustvarjanju uporabniškega računa, pri čemer ji boste morali dati dovoljenje za pridobitev vaših Facebook podatkov.

Kljub temu, da aplikacija dostopa do vseh vaših osebnih podatkov, ki so objavljeni na Facebooku, pa jih ne razkriva tretjim osebam.

 

Komentarjev 1
  • mitjap 19:22 04.september 2012.

    WolframAlpha NI aplikacija ki vam daje vpogled v podatke o facebook profilu. WolframAlpha je sistem za odgovarjanje. Uporabnik postavi vprašanje v naravnem jeziku (angleščini) in ti sistem odgovori. Facebook report je le ena od funkcij ki jo ponuja.Še ...prikaži več dobr da niste poimenoval brskalnika da je aplikacija za odpret facebook :P