Slovenija
18 ogledov

Applu prve tožbe zaradi iPhona

Napaka, ki so jo uporabniki odkrili kmalu po nakupu, je nekatere pošteno vznejev Žurnal24 main
Nezadovoljni uporabniki so le dober teden po začetku prodaje novega iPhona 4G že vložili prve tožbe proti proti Applu in uradnemu prodajalcu AT&T.

Slab sprejem zaradi napake v anteni je nekatere kupce iPhona prepričal, da proti Applu in AT&T vložijo tožbo. V njih trdijo, da je naprava nezanesljiva in se je ne da uporabljati v namene, za katere je bila kupljena. Telefon namreč ne sprejema signala, če ga uporabnik drži v spodnjem levem kotu.

Poleg tega trdijo, da jim napaka pri telefonu pušča le tri možnosti, ki ne rešujejo problema. To je bodisi držanje telefona v nerodnem položaju, plačilo provizije za nadomestni telefon ali pa nadaljnja uporaba telefona.

Po besedah poznavalcev tožbe ne bodo odvrnile novih kupcev od nakupa iPhona, prav tako si tožniki ne morejo obetati kakšnih visokih odškodnin, saj bo težko dokazati, da je bil telefon dan v prodajo z vednostjo podjetij, da ne deluje popolnoma v redu. Iz Appla so sicer že sporočili, da jih je napaka presenetila in da bo kmalu na voljo programski popravek, ki bo odpravil napako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.