Slovenija
28856 ogledov

Arso izdal novo opozorilo. Kako se bo gibalo?

strela nevihta Shutterstock
Vreme ne bo prizanašalo, opozarja Arso.

Arso je danes popoldne na svoji spletni strani objavil opozorilo, da zvečer in v prvi polovici noči predvsem na severovzhodu Slovenije obstaja možnost za pojav krajevnih neurij. 

Arso opozorilo | Avtor: Arso Arso

Gibanje padavin spremljajte na tej povezavi. 

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Kot v napovedu nadaljujejo vremenoslovci na Arsu se bo nato ozračje umirilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20 stopinj Celzija.

Jutri bo sprva še deloma sončno, sredi dneva, popoldne in v noči na soboto pa spremenljivo oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Možni bodo krajevni nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29, na Primorskem do 31 stopinj.

V soboto dopoldne se bo od zahoda delno jasnilo. Popoldne bo v notranjosti nastalo nekaj ploh in neviht. V nedeljo in ponedeljek bo večinoma sončno s kakšno popoldansko ploho ali nevihto.

Napoved od 17. do 22. avgusta

Nad Alpami se bo zadrževalo šibko območje visokega zračnega tlaka. Nad zahodno Evropo pa bo v višinah jedro hladnega in vlažnega zraka, ki bo počasi pomikalo proti vzhodu in v prvi polovici tedna vplivalo na vreme pri nas, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Za omenjeno obdobje napovedujejo večinoma sončno vreme. Od ponedeljka do srede bo povečana verjetnost za popoldanske nevihte, najvišja bo predvidoma v torek. Od četrtka naprej pa bo verjetnost za popoldanske nevihte manjša. Dnevne temperature bodo večinoma okoli 30, na Primorskem pa še kakšno stopinjo ali dve več.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • bobo7 12:41 14.avgust 2020.

    Arso nima pojma, njihove napovedi so najbolj točne po koncu padavin.

  • Avatar Barviolla
    Barviolla 01:07 14.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun