Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Avto zletel s ceste, umrli dve osebi

Prometna nesreča PGD Postojna
Zaradi domnevno prehitre vožnje je avto zletel s ceste, zdrsel po nasipu in treščil v drevo. Voznik in sopotnik sta umrla.

Prometna nesreča na cesti Postojna–Unec v občini Cerknica, v kateri sta umrli dve osebi, se je zgodila že ponoči, pristojne službe pa so bile o nesreči obveščene nekaj pred 11. uro, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Po prvih ugotovitvah je voznik avta porsche carrera 911 domnevno zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste.

Nesreča se je na omenjeni regionalni cesti najverjetneje zgodila, ker je 27-letni voznik izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo s ceste po nasipu, kjer je trčilo v drevo. Voznik in njegov 48-letni sopotnik, sicer britanski državljan, sta umrla na kraju nesreče.

Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo.

Komentarjev 1
  • ac-dc 21:56 04.november 2013.

    Dragi Žurnalovci. Moram reči, da ste malo za luno. Sočustvujem zaradi izgube življenj, pa vendar. Cel dan imate ta članek postavljen vlogi udarne novice dneva. O zadevah, kot so nespoštovanje podpisanih mednarodnih sporazumov, ki je danes v vseh ...prikaži več člankih, pa ni ne duha ne sluha. Če želimo torej prebrati kako normalno temo moramo pač na resnejše portale.