Slovenija
37790 ogledov

Silovito treščil v kolono in umrl

1/3
teretnjaci.ba
V prometni nesreči so bila udeležena štiri vozila, še dva voznika tovornih vozil sta bila lažje poškodovana.

Na štajerski avtocesti blizu Celja se je danes nekaj pred 17.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 54-letni državljan Poljske, voznik tovornega vozila s priklopnikom, so sporočili s Policijske uprave Celje. V prometni nesreči so bila udeležena štiri vozila, še dva voznika tovornih vozil sta bila lažje poškodovana.

Do prometne nesreče je prišlo na desnem voznem pasu, kjer je zaradi del na cesti nastala kolona. 54-letnik je silovito trčil v stoječo kolono vozil in je dve tovorni vozili pred seboj potisnil še v tretje. Na kraju nesreče je umrl.

Štajerska avtocesta je bila zaprta zaradi prometne nesreče med priključkoma Dramlje in Celje vzhod proti Ljubljani, promet je bil preusmerjen preko počivališča Zima. 

"To je letos že tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje," je sporočila tiskovna predstavnica PU Celje, Milena Trbulin.
 

Komentarjev 1
  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 06:59 26.marec 2021.

    Dokler bodo pristojni dovolili, da se tovornjakarji vozijo na razdalji 10 metrov drug za drugim in to z 90 km/h, se bo žal to dogajalo. In na tej relaciji se še vedno vsakodnevno preganjajo in prehitevajo med sabo, kljub splošni prepovedi