Slovenija
20 ogledov

Balet zunaj in zastonj

Baletne predstave se bodo skupaj z glasbenimi in drugimi nastopi preselile na Pr Žurnal24 main
Junij. Od prihodnjega tedna na Prešernovem trgu brezplačne predstave, drugo leto na Kongresnem trgu.

Prihodnji petek se bo na Prešernovem trgu začela prireditev Junij v Ljubljani. Od okoli 65 brezplačnih dogodkov bo prva na vrsti baletna predstava münchenskega plesnega gledališča Romeo in Julija.

Zadnjič pet moških
Del letošnjega programa so gledališki, glasbeni in plesni nastopi. Dopoldanski dogodki bodo namenjeni predvsem otrokom, popoldne bodo na sporedu lahkotnejše plesne in glasbene točke, zvečer pa vrhunske predstave, so povedali na Mestni občini Ljubljana. Med drugim bodo nastopili plesalci SNG Opera in balet, Slovensko mladinsko gledališče, Plesna šola Kazina in EnKnapGroup. Napovedana je tudi predstava 5moških.com, ki bo na ogled zadnjič. En dan bodo posvetili še mednarodnemu dnevu glasbe.

Oder bo letos postavljen na Tromostovju, sedeži pa bodo obrnjeni proti Stritarjevi ulici, so povedali v zavodu Turizem Ljubljana. Celotna prireditev bo ljubljansko občino stala okoli 165 tisoč evrov, končala pa se bo 23. junija. Prihodnje leto jo nameravajo preseliti na Kongresni trg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.