Slovenija
16 ogledov

Baričevič, vreme in zavod

(Foto: ) Žurnal24 main
Med dogodki je Slovenke in Slovence v prvi polovici leta najbolj zaposlovala Afera Baričevič. Med najbolj iskanimi pojmi je poleg vremena, facebooka in horoskopa zavod za zaposlovanje.

Uporabniki vodilnega slovenskega spletnega iskalnika Najdi.si so v prvi polovici leta najbolj poizvedovali za horoskopom, vremenom in facebookom, kaže lestvica najbolj iskanih pojmov iskalnika. Na deseto mesto se je uvrstil zavod za zaposlovanje.

La Toya in Artur
Med ženskimi imeni so Slovenci v iskalnik največkrat vtipkali ime slovenske porno dive La Toye, med moškimi pa Arturja Šterna. Zelo iskane so še Saša Einsiedler, Petra Majdič in Katarina Kresal ter Jan Plestenjak, Slavko Avsenik in Lojze Slak. Med njimi je ena političarka in dva politika: že omenjena Kresalova ter Janez Janša in Srečko Prijatelj.

Blog Saše Einsiedler
Med glasbeniki in skupinami so Slovenci v spletni iskalnik največkrat vtipkali Urša Čepin, Jan Plestenjak in Tanja Žagar, med športnicami in športniki pa Petra Majdič, Tina Maze in Dejan Zavec. Severina, Lady Ga ga in Seka Aleksić so najbolj iskani tuji estradniki, v blogih pa so Slovenci najraje brskali po Saši Einsiedler, Hadu in blogu Jonas-Zapisi. Krvavec, Rogla in Kranjska gora so med najbolj iskanimi slovenskimi turističnimi destinacijami.

Šport med dogodki
In še dogodki, ki so se v prvem polletju najbolj dotaknili Slovencev. Afera Baričevič je na prvem mestu, sledi Slovenija ima talent in padec in bron Petre Majdič. Precej zanimanja je bilo tudi za EMO 2010, zimske olimpijske igre in Srebro Tine Maze. Med dogodki v Sloveniji je bilo še precej zanimanja za akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu in študentske demonstracije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.