Slovenija
38 ogledov

Baričevič zapustil le dolgove?

Žurnal24 main
Jutri predvidena zadnja zapuščinska razprava po pokojnem Sašu Baričeviču. Za seboj naj bi pustil le za 700 tisoč evrov dolgov zaradi neodplačanih posojil, 11 let starega mercedesa in verižico.

Jutri naj bi bilo znano, ali je pokojni Saša Baričevič, zdravnik, ki so ga lanskega februarja do smrti raztrgali njegovi trije bulmastifi, za seboj res pustil le goro  dolgov.

Zapuščinski postopek se je začel maja lani, po poročanju spletnega portala Slovenske novice, pa naj bi bil Baričevič pri bankah in nekaterih podjetjih zadolžen za skoraj 700 tisoč evrov zaradi neodplačanih posojil in opravljenih del na njegovem posestvu na Javorju.

Odškodnino od Baričevičevih dedičev zahteva tudi Stanislav Meglič, ki so ga Baričevičevi psi hudo ranili 15. marca 2006, in sicer 112.669 evrov za nepremoženjsko škodo, dobrih 40 tisoč evrov za premoženjsko škodo in 462,59 evra mesečne rente.

Baričevič tudi na dveh varčevalnih računih pri NLB ni zapustil veliko. Po poročanju portala je na enem 0,13 evra, na drugem pa 6,16 dolarja.

Zapustil je še 11 let starega mercedesa in vsebino sefa, ki ga je imel pri NLB. Sef so po prvi zapuščinski razpravi odprli, a v njem razen verižice in nekaterih drugih malenkosti ni bilo kakšnih dragocenosti.

Kljub temu pa naj bi uradna cenitev pokazala, da je vrednost njegove hiše in posesti na Javorju ter lastniškega deleža v zdravstvenem centru Barsos-MC precej večja kot pa njegovi dolgovi, še poroča omenjeni portal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.