Slovenija
786 ogledov

Beko spet s prestižno nagrado testa ZPS

Beko Beko
Beko se je znova dokazal na testu Zveze potrošnikov Slovenije.

V zadnjem avgustovskem testu hladilnikov Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) je Beko dokazal svojo visoko kakovost, ki zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.

Na testu ZPS so strokovnjaki testirali 39 hladilnikov, med njimi tudi kombinirani hladilnik Beko RCNE520E41ZX. Prejel je oceno dobro z 79 točkami, kar ga je uvrstilo na ugledno drugo mesto testa, kjer je bilo najvišje doseženo število točk 81.

Beko | Avtor: Beko Beko
Potek testa

Test so zastavili zelo obširno in resnično preverjali, kako hladilnik služi uporabniku. V testu so merili temperaturo shranjenih živil pri različni temperaturi okolice in ugotavljali, čez koliko časa temperatura v zamrzovalnem delu doseže -16, v hladilnem pa osem stopinj Celzija. Merili so tudi varčnost, glasnost, priročnost in uporabnost za upravljanje, delovanje opozorilnega signala, uporabnost in velikost polic, iz kako kakovostnih materialov je izdelana notranjost in koliko časa se v zamrzovalniku ohrani temperatura -9 stopinj Celzija.

Daljša življenjska doba živil

Hladilnik Beko RCNE520E41ZX se ponaša s tehnologijo NeoFrost, ki živilom podaljša svežino in pripomore k dvakrat hitrejšemu hlajenju. Inovativna tehnologija Everfresh+ pa poskrbi, da imajo živila občutno daljšo življenjsko dobo. V primerjavi s prejšnjimi modeli se življenjska doba zelenjave podaljša do 60 odstotkov.

Hladilnik ima tudi antibakterijski filter, ki učinkovito preprečuje pojav neprijetnih vonjav, s pomočjo aktivnega ioniziranja in anti-bakterijskih tesnil vrat pa preprečuje vdor bakterij v notranjost hladilnika.

Beko | Avtor: Beko Beko

Beko zmagovalec na ZPS testu

Na letošnjem testu šestih samostoječih pomivalnih strojev Zveze potrošnikov Slovenije je zmagal prostostoječi pomivalni stroj Beko DFN16210W. Odlikuje ga šest izjemnih programov pomivanja kot so kratki program Mini30, hitri program Quick&Clean, samodejni program, pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja in ostali tehnološko dovršeni programi.

Ponaša se tudi s šestimi različnimi temperaturami pomivanja in hkrati pomije 12 pogrinjkov. Ima celo zaščito proti razlitju vode, tako da so vse skrbi odveč. 

Beko | Avtor: Beko Beko