Slovenija
9 ogledov

Bela velika noč

Sneg Bralec Goran
Konec tedna bo moker in mrzel. V nedeljo zjutraj se bo meja sneženja spustila pod 600 metrov nadmorske višine. Snežinke se lahko pojavijo tudi po nižinah.

Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo tudi deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od štiri do deset, na Primorskem 12, najvišje dnevne od 11 do 15, na vzhodu in ob morju do 17 stopinj Celzija.

Več dežja bo v soboto. "V soboto dopoldne se bodo začele padavine pojavljati najprej kot plohe. Zvečer oziroma v noči na nedeljo se bodo od severa okrepile in zajele celo državo, vendar bodo v nedeljo dopoldne že oslabele. Ne bodo pa tudi ponehale," je povedal dežurni meteorolog na Agenciji RS za okolje (Arso).

Snežinke do nižin?

Zaradi hladne fronte, ki bo v nedeljo zjutraj prečkala Slovenijo, se bo meja sneženja spustila tudi pod 600 metrov nadmorske višine, ponekod še do nižin. Kljub sneženju pa se temperature ne bodo spustile pod ničlo.

V ponedeljek bo sončno

Začetek prihodnjega tedna bo hladnejši, a bolj suh. V ponedeljek zjutraj se lahko po določenih delih države pojavi slana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.