Slovenija
25 ogledov

Berlusconi 13-krat seksal z Ruby

ruby berlusconi Karima El Mahroug Žurnal24 main
Italijanski premier Silvio Berlusconi je imel lani s takrat še 17-letno Maročanko Ruby 13-krat spolne odnose, kaže poročilo milanskih tožilcev o preiskavi domnevne mreže prostitucije.

Poročilo milanskih tožilcev, ki so preiskavo zaključili v torek, navaja, da so zabave v razkošni vili Arcone italijanskega premierja Silvia Berlusconija potekale v treh delih. Najprej večerja. Sledila je splošna razuzdanost in orgije oziroma "bunga bunga", ki so jih tožilci opisali kot maskiranje, striptiz in erotične plese obiskovalcev zabav z mladimi dekleti, ki so se medsebojno dotikala ali pa se jih je po intimnih delih dotikal Berlusconi. Nato si je Berlusconi izbral eno ali več deklet za "intimno noč".

Preiskava o domnevni mreži prostitucije, ki so jo vodili trije Berlusconijevi sodelavci, je pokazala, da so na zabavah v vili od začetka leta 2009 do januarja lani Ruby in 32 drugih mladih žensk napeljevali k prostituciji. To so počeli lokalna poslanka Berlusconijeve stranke in bivša starleta Nicole Minetti, agent starlet Lele Mora in televizijski voditelj Emilio Fede.

Sojenje Berlusconiju naj bi se začelo 6. aprila. Tožilci premierja bremenijo, da je plačal spolne odnose z mladoletnico, kar je v Italiji kaznivo dejanje, in da je zlorabil svoj položaj, ko je Ruby spravil iz zapora s klicem na policijo. Če bo obsojen, mu skupno grozi 15 let zapora.

Na zabavah je bila Ruby po navedbah tožilcev edina mladoletna. Pri 16 letih jo je na nekem lepotnem izboru na Siciliji odkril 79-letni Emilio Fede, ki je delal na eni od Berlusconijevih televizij.

Ruby, ki se je rodila 1. novembra 1992, je imela z Berlusconijem spolne odnose po plačilu na 13 srečanjih v Arcoreju med 14. februarjem in 2. majem 2010.

Oba zanikata
Ruby in Berlusconi sta že zanikala, da bi imela spolne odnose. Berlusconi trdi, da je posredoval v korist Ruby samo zato, ker je bil prepričan, da je nečakinja takratnega egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka in da je mislil samo na ohranitev dobrih odnosov z Egiptom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.