Slovenija
22849 ogledov

Bežal pred policisti in zapeljal v koruzo, to je prevažal

Pobegnil pred policisti
1/2
PU Novo mesto
Prevažal je migrante.

Novomeški policisti so včeraj popoldne pri Slovenski vasi ustavljali sumljiv dostavnik z nizozemskimi registrskimi tablicami, ki ni upošteval znakov policistov in je z veliko hitrostjo odpeljal v smeri Jesenic. Tam je zapeljal iz ceste v koruzo, iz vozila pa je pobegnilo več oseb.

Novomeški policisti so skupaj s policisti specializirane enote za nadzor državne meje in vodnikov službenih psov v nekaj minutah prijeli skupaj deset domnevnih državljanov Iraka, pol ure zatem pa še 21-letnega državljana Nizozemske, ki je bil voznik dostavnika. Kot so pojasnili, so voznika pridržali, mu zasegli avto in zanj napisali kazensko ovadbo. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar zoo
    zoo 16:18 31.avgust 2023.

    Policisti so znova imeli polne roke dela. Na meji so v štirih primerih ulovili sprovajalce tujcev, Nizozemec z avto zapeljal v koruzo. Na 14 lokacijah prijeli 351 tujcev.

  • h4ck3r 13:44 31.avgust 2023.

    Bogi...odšel na dopust na hrvaško in ob vračanju, ko je plačeval kamp na recepciji, so se mu v avto skrili migranti. Le teh ni opazil vse dokler ni pogledal v vzratno gledalo, ko so ga naši policisti hoteli z zvočnimi ...prikaži več in svetlobnimi ustaviti. Takrat se je le teh prestrašil in v paniki oddivjal v koruzo, ter zbežal da ga ne bi ti migranti poškodovali. Ufff...mene nikoli ne bi zaprli. :D