Slovenija
920 ogledov

Bi imeli tank? Poglejte v male oglase!

Tank Obramba
V Sloveniji vse večje zanimanje za rabljeno vojaško, lovsko, policijsko, strelsko, letalsko in taborniško opremo. Tako lahko zdaj rabljen ruski tank ali helikopter kupite preko malega oglasa.

Tovrstne male oglase od začetka julija najdete na spletni strani www.obramba.com. Tako med drugim trenutno lahko najdete oglase za večje število ruskih tankov T-55, cena je 36.600 evrov, če pa imate na zalogi dobrih pet milijonov evrov, pa si lahko omislite helikopter Mil MI-24R brez oborožitve letnik 1989. 

"Ciljna publika so člani strelskih, lovskih, airsoft, paintball in ostalih društev kakor tudi preostalih navdušencev ter uporabnikov tovrstne opreme," pojasnjuje Anže Knific, urednik spletne strani.

Vključeni so tudi tuji mali oglasi, s čimer so po besedah Knifica slovenskim uporabnikom med drugim omogočili, da imajo vpogled v oborožitvene sisteme, ki se na našem trgu ne prodajajo. 

Potrebna je orožna listina

Seveda pa orožja ne more kupiti kar vsak. "V Sloveniji tako kupec kot prodajalec za nakup orožja oziroma oboroženih sistemov potrebujeta ustrezno dovoljenje - orožno listino, ki jo izda upravna enota," je poudaril Knific. Pri starejši oklepnih vozilih, topovih, letalih strelni sistemi ne delujejo, za njih pa se zanimajo predvsem mnoga airsoft društva. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.