Slovenija
12 ogledov

Bi radi izstopali kot Trump?

Dorie Clark Sempl
To, da ste pridni in pripravljeni trdo delati, še ne pomeni, da bodo drugi takoj prepoznali vaše talente.

Če želite vzbuditi njihovo pozornost – pa ne nujno na takšen način, kot jo vzbuja novi ameriški predsednik Donald Trump –, morate izstopiti iz povprečja, je prepričana Dorie Clark, nekdanja svetovalka za komuniciranje v predsedniški kampanji.

Clarkova bo udeležence regijske medijske konference SEMPL naučila, kako izkoristiti svoje edinstveno ozadje in spretnosti, da postanete bolj ustvarjalni, kako izstopati na prenasičenem trgu, ne da bi bili pretirano samopromocijski inkako tiho in učinkovito požeti priznanje, ki si ga zaslužite.  

Na SEMPL-u bo Dorie Clark nastopila drugi dan, v petek, 25. novembra, ob 11:30, pred njo pa bo udeležence navduševal Rene Lamsfuss, glavni direktor raziskav v nemški agenciji Publicis Media, ki pravi, da tržno raziskovanje zaradi big data ne izumira, zagotovo pa zahteva revolucijo v razmišljanju. Sočasno z njim bo v vzporednem programu nastopil Saša Stanković, upravljavec digitalnih medijev v hrvaškem podjetju Foreo, ki bo pokazal, kako uporabiti digitalne komunikacijske kanale za predstavitev novega izdelka.

Več informacij o programu SEMPL-a najdete tu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.