Slovenija
44 ogledov

Bo kdo odgovarjal?

Družina Nekrep je kazensko ovadbo zoper Gordano Živčec Kalan napovedala konec ju Žurnal24 main
Konec januarja je Marko Kovač na spletno-družabnem omrežju facebook ustvaril skupino z naslovom: Bor Nekrep: Bo kdo odgovarjal?

Skupina je včeraj ob zaključku redakcije imela že več več kot 1.400 članov.

"Ne bomo te pozabili"
"Grozno je, kar se je zgodilo, in prav zato bi Zdravniška zbornica Slovenije (ZZS) morala zadevo razrešiti. Trenutno stanje meče slabo luč na ves UKC Maribor in vse tamkajšnje zdravnike ter osebje," je na strani skupine zapisal oče Borovega sošolca Tomaž Muršak. "Bor, nikoli te ne bomo pozabili. Še zdaj se spomnim, ko sem te učil trboveljskih besed," pa je zapisal Borov stric Rok Podreberšek.

Varuhinja brez odgovorov
Varuhinjo človekovih pravic Zdenko Čebašek Travnik smo pozvali, naj preveri, ali se v ZZS res trudijo, da bi čim prej sklenili preiskavo Borovega zdravljenja. Na ZZS so tako naslovili vprašanja, odgovori nanje pa so bili po besedah tiskovne predstavnice varuhinje Nataše Kuzmič pomanjkljivi. Tako varuhinja še vedno čaka na popolne odgovore ZZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.