Slovenija
18 ogledov

Bo v rdeči četrti vroče ali mrzlo?

Prestigio MultiPad and2.2 Žurnal24 main
Nova naloga, s katero si lahko priborite Prestigio MultiPad and2.2. Na našem vremenskem portalu vreme.net v rubriki Svet preverite, koliko bo naslednjo sredo dopoldne temperatura v Amsterdamu.

Zakorakali smo že v četrti dan nagradne igre zurnal24.si in vreme.net. Do 21. oktobra vam bomo na našem portalu zurnal24.si od ponedeljka do petka zastavili eno nalogo, rešitev zanjo pa boste vedno našli na našem vremenskem portalu vreme.net. Članek z nalogo bo ves čas izpostavljen v rubriki Slovenija, ki jo najdete pod sekcijo Novice.

Rešitve zbirajte in jih nam nato vseh 10 skupaj (in ne posamično) pošljite na elektronski naslovprijava@zurnal24.si do 26. oktobra do 12. ure.

Med tistimi, ki boste rešili vsaj 8 od 10 nalog, bomo izžrebali dobitnika Prestigio MultiPad and2.2., podelili pa bomo še 10 praktičnih nagrad.

Današnja naloga torej je, da na našem vremenskem portalu vreme.net v rubriki Svet preverite, koliko bo naslednjo sredo dopoldne temperatura v Amsterdamu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.