Slovenija
28 ogledov

“Bodite profiči in poslušajte srce”

BZZ Forum je tudi z natečajem za naj videosporočilo mlade spodbudil h kreativnos Žurnal24 main
BZZ Forum je tudi z natečajem za naj videosporočilo mlade spodbudil h kreativnosti.
Video. V agenciji Krea so poskrbeli za videopredstavitve kreativcev iz ZDA, Velike Britanije, Nemčije, Italije, Južnoafriške republike, Izraela, Tajske, Kitajske in Koreje.

Tu smo, da poštekate, kako boste živeli. Ne iščite logike, bodite profiči in poslušajte svoje srce. To je vsa umetnost. Prodali boste samo tisto, kar je v vašem srcu,” je mlade nagovoril oblikovalec Bojan Maraž, vodja projekta BZZ Forum, ki je včeraj ves dan potekal v pritličju nedokončanega Eda centra v središču mesta.

Za prihodnost regije
Namen BZZ Foruma, ki ga je izvedla oblikovalska agencija Krea – korenine ima na Goriškem, zadnje čase pa je uspešna predvsem na Tajskem in Kitajskem – ob podpori novogoriške občine, je bil spodbuditi razmišljanje o novi ekonomiji, ki naj bi ustvarjala nove tržne priložnosti in s tem nova delovna mesta za mlade v regiji na obeh straneh meje. Snovalci projekta so si za to prizadevali z desetminutnimi predstavitvami kreativcev iz goriškega prostora, prek velikega zaslona pa tudi njihovih kolegov s celega sveta. Dogodek je bilo mogoče v živo spremljati tudi prek spleta.

Kreativnost se izplača
Nastopilo je tudi nekaj glasbenih skupin, veliko zanimanja in kreativnosti pa je med mladimi sprožil natečaj za naj enominutno videosporočilo, posneto na mobilni telefon. Tudi zaradi mikavne prve nagrade: 800 evrov in nov mobilni telefon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.