Slovenija
31 ogledov

Bodo zaradi Putina dodatno varili?

razno 25.01.11. putin foto:reuters Reuters
Preverjali smo, ali so priprave na obisk ruskega predsednika Vladimirja Putina že v teku.

Po naših informacijah naj bi v kratkem na gorenjski avtocesti zaradi obiska Vladimirja Putina izvajali dela. Šlo naj bi za varjenje kanalizacijskih pokrovov, kar naj bi bil del varnostnih ukrepov ob obisku. 

"Podrobnosti v zvezi z varnostnimi ukrepi v povezavi z izpostavljenim obiskom vam iz operativnih razlogov ne moremo pojasnjevati, lahko pa vam zagotovimo, da bodo izvedeni različni ukrepi za ustrezno varovanje dogodka," so nam pojasnili na Generalni policijski upravi.

Na policiji skupaj z drugimi pristojnimi službami že nekaj časa intenzivno načrtujejo in izvajajo aktivnosti, povezane z njegovim prihodom. Ukrepi bodo na najvišji stopnji, pri pripravi načrta pa sodelujejo tudi tuji varnostni organi. 

Na Darsu so nas z vprašanji glede morebitnih del, povezanih z obiskom ruskega predsednika, napotili na vladni urad za komuniciranje. Njihove odgovore še čakamo.

Ne hodite na Gorenjsko in v Ljubljano

Že vnaprej je jasno, da bo v soboto, 30 julija 2016, močno oviran promet na območju Gorenjske in Ljubljane. Pričakovati je, da bodo ceste na relacijah potovanja varovane osebe zaprte. Lokalni promet bo možen na vzporednih cestah, a v uradu vlade za informiranje svetujejo, da za zadnjo soboto v juliju ne načrtujete potovanj na območje Gorenjske in Ljubljane. O podrobnejših informacijah bodo domačo in tujo javnost sproti obveščali. 

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 09:58 27.junij 2016.

    Tup, tup , tupamaros

  • hpet 13:08 22.junij 2016.

    škoda, da ne pride po železnici...bi mogoče drugi tir naredili.

  • macola 09:44 22.junij 2016.

    Bodo naši ruski ritolizniki nabavili "švas-aparate", pa vse zrihtal....sicer pa...zakaj pa?....saj smo najbolj varna država na svetu (s propadlo vojsko in policijo)....kot vladajoči tako radi poudarjajo!