Slovenija
17 ogledov

Bolj sončno, a brez hude vročine

Semedelska promenada, je obljubljal koprski župan, bo najsodobnejša plaža na Jad Žurnal24 main
Za konec tedna bo več sonca in nekoliko topleje. Višje temperature lahko pričakujemo na začetku prihodnjega tedna.

"Že za konec tedna bo več sonca in nekoliko topleje," napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso). "V soboto in nedeljo bodo dnevne temperature v osrednji Sloveniji do 25 stopinj Celzija, še topleje pa bo na začetku prihodnjega tedna." V prihodnjem tednu bo med 25 in 30 stopinjami Celzija.

Jutri bo sprva pretežno oblačno, dež bo ponehal. Čez dan se bo delno zjasnilo, možne bodo še posamezne plohe. V soboto in nedeljo bo več sonca, a popoldne bodo še nastale posamezne plohe ali nevihte.

Zadnja ohladitev je prinesla tudi nižje temperature morja, ki ima zdaj okoli 22 stopinj Celzija. "Prihodnji teden se bo morje verjetno segrelo na 24 stopinj," napoveduje dežurni prognostik.

Topleje na hrvaškem Jadranu

Dež in nevihte so jutri možne tudi v južnem delu Jadrana, a že za vikend bo na Jadranu pretežno sončno vreme. "Temperature se bodo na hrvaškem Jadranu ob koncu tedna gibale med 26 in 29 stopinjami Celzija, vročina pa se bo povečala prihodnji teden, ko lahko sredi tedna pričakujemo okoli 30 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.