Slovenija
49 ogledov

Borut Pahor se je preizkusil kot cestar

Borut Pahor cestar
1/10
Reševalni pas/Twitter
Borut Pahor se je preizkusil v vlogi cestarja. Na cesti Dravograd–Vič polaga asfalt.

Kandidat za predsednika države Borut Pahor se je po tem, ko je delal v tovarni nogavic, preizkusil še v vlogi cestarja. Asfaltira cesto Dravograd–Vič, kot je zapisal na Twitterju, pa bo vroče, "saj ima (asfalt, op. a.)165 stopinj Celzija". Pozneje se bo pridružil še delavcem pri obnovi ceste v Radljah ob Dravi.

Aktivnosti Pahor izvaja v okviru akcije Skupaj – spodbujajmo drug drugega, ki je del njegove predvolilne kampanje. Kot je sam dejal, gre za nov prijem v politiki. V prihodnjih tednih bo obiskal različne kraje, kjer se bo sestal in pogovarjal z različnimi skupinami ljudi, tako poklicnimi in socialnimi kot generacijskimi.

Na Pahorjevo delo pa se je prek Twitterja ostro odzval Jernej Vrtovec, tiskovni predstavnik NSi, ki podpira Milana Zvera. Zapisal, da gre Pahorju delo nogavičarja in cestarja bolje od rok kot vodenje države. Se pa je vprašal tudi, ali je predsedniški kandidat za to delo primerno usposobljen in ali dela ne opravlja na črno.

Komentarjev 19
  • sintesi 18:01 29.julij 2012.

    kdo pa je ta vrtovec??? NSi, a to je tista stranka k je mela financ ministra ki ni znal na bankomatu dvignit denarja....

  • dd1307 21:30 27.julij 2012.

    Zelo primitiven komentar. Če imaš minimalno plačo, si verjetno kriva sama, ker se nisi izobrazla v nobeno smer. Se mi zdi pa zelo simpatičen pristop. In verjetno ga bom volil, ker je za predsednika dovolj predsedniški. Pokvarjen ni bil niti ...prikaži več v politiki, premalo odločen.

  • Kofetkarica Katka 17:55 27.julij 2012.

    No pa še to, bi rada videla njegov tečaj iz varstva pri delu.