Slovenija
22 ogledov

Borut Pahor spet čisti Slovenijo

Borut Pahor čistilna akcija Velenje
1/5
Reševalni pas/Twitter
Predsednik republike Borut Pahor se je danes zjutraj udeležil spomladanske čistilne akcije v Velenju.

Predsednik Borut Pahor se je ob 9. uri najprej srečal s prostovoljci v upravni stavbi Mestne občine Velenje, nato pa se je skupaj z njimi odpravil do ene izmed lokacij čistilne akcije (park pred gimnazijo Velenje), kjer bo pričel s čiščenjem brežine reke Pake. Čistilna akcija bo trajala predvidoma do 12. ure, sporočili na Pahorjevem uradnem Facebook profilu.

Dogajanje med čiščenjem redno komentirajo tudi na Twitterju, kjer so že objavili prve fotografije iz čistilne akcije.

Pahor se je čiščenja Velenja nazadnje lotil oktobra lani, med predsedniško kampanjo. V času boja za predsedniški stolček je bil med drugim tudi pomočnik v sevniškem zdravstvenem domu, sodeloval je pri obnovi otroškega letovišča v Pacugu, preizkusil se je kot frizer, skrbel je za starejše občane in na poti v šolo varoval otroke.

Komentarjev 8
  • Scott 21:56 27.april 2013.

    Če bi čistil globlje ali potegnil kak večji PVC kos štrleč iz zemlje, bi zagotovo na plano pogledala tudi kaka človeška kost, saj je na žalost Slovenija še vedno največje ilegalno grobišče povojnih pobojev na planetu zemlja.?Najpomembneje je, da se ...prikaži več malo nastavi novinarskim objektivom.Pa kar brez peterokrake na čelu ali prsih kot obrambni minister RS, kako to.?

  • millenium 21:11 13.april 2013.

    Kritizirate... seveda, po slovensko... ne glede na politiko, lahko vam je za vzgled, da je bil pripravljen pokazati dobro voljo.... tisti, ki kritizirate najbrž niste storili nič!!!

  • Pepe1 17:57 13.april 2013.

    Saj je sam izjavil da računa da bo to delo lahko opravljal saj hvala bogu da nima pooblastila da bi delal še kaj drugega ker bi nas še bolj zapufal naj čisti in obiskuje brez domce ker tam nebo naredil ...prikaži več nobene škode pa še zastavo naj mu dajo v roke da bo malo mahal z njo