Slovenija
49 ogledov

Bossman odslovil vodjo kabineta

Peter Bossman Barbara Milavec
Piranski župan "zaradi razhajanja v pogledih na vodenje in naloge kabineta" prekinil delovno razmerje z Dimitrijem Šamšalom.

"Župan je zaključil delovno razmerje z vodjo kabineta Dimitrijem Šamšalom," je sporočila vodja službe za odnose z javnostmi v piranski občini Slavica Tucakov. Prekinitev delovnega razmerja je po navedbah tiskovne predstavnice povzročilo razhajanje v pogledih na vodenje in naloge kabineta.

Zaradi policijske preiskave se je z občine konec lanskega leta že moral posloviti direktor občinske uprave Ljubiša Mihajlovič, ki ga je piranski župan Peter Bossman razrešil 12. decembra.

Komentarjev 4
  • Šemefuky 12:39 04.maj 2013.

    Kot izgleda je prišlo do trenj med balkanci in SD jevimi afroslovenci. Razlike v pogledih lahko tudi preberemo kdo za koliko in kje koliko komu. In nastopi zakon đungle močnejši zmaga. Đupan predstavlja razvojni cvet slovenskega bisera Pirana in ...prikaži več Portoroža. Še malo je potrebno pa bo opravljen razvojni preboj, še malo bi pozidali in še malo bi kockali na naš račun.

  • principiumnovum 08:26 04.maj 2013.

    Prepričana sem, da so celo Afriški standardi višji od Slovenskih. Eldeesarska đungla je najbolj nevaren kraj za delavski razred. Nikjer na svetu ni toliko škode narejene delavskemu razredu, kot je to ravno v eldeesarski đungli - Sloveniji, kjer sta na ...prikaži več oblasti še vedno zaresovski golobji drek ter kresjena eldeesarija.

  • Boschtjan Zupanchich 07:46 04.maj 2013.

    verjetno v kaki Afriški državi, ... po videzu sodeč, ... razmišljajoč, ... po sliki , ...