Slovenija
46 ogledov

Božički bodo obiskali bolne otroke

Božički na Pediatrični kliniki Saša Despot
Bolne otroke v ljubljanski pediatrični kliniki bodo danes razveselili božički, ki se bodo spustili po zunanji strani fasade.

Osem pripadnikov specialne enote slovenske policije, preoblečenih v božičke, se bo danes po zunanji strani fasade spustilo s strehe ljubljanske pediatrične klinike. Otrokom in mladostnikom, ki se zdravijo tam, bodo tako polepšali dan, kasneje pa jih razveseljevali in obdarovali še po oddelkih. Pridružili se jim bodo tudi nekateri znani Slovenci.

božički | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Namen prireditve je presenetiti in osrečiti otroke, ki morajo v predprazničnih dneh ležati v bolniških posteljah, poudarjajo na Radiu Center, ki je pobudnik prireditve. Tudi letos bodo božički obiskali vse otroke na klinikah Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana in ne le tiste, ki se zdravijo na pediatrični kliniki.

Božički na Pediatrični kliniki  | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Policistom-božičkom se bodo pridružili voditelji Hitradia Center, gorski reševalci in mnogi znani Slovenci, ki podpirajo projekt, so sporočili z omenjenega radia.

Božički na Pediatrični kliniki  | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.