Slovenija
158 ogledov

Božički na motorjih obdarili otroke

1/8
Žurnal24 main
Že tretje leto zapored so člani Moto kluba Rihemberk iz Branika pripravili božično obdaritev otrok na oddelku za invalidno mladino v Stari Gori.

 

Fotografije si lahko ogledate v galeriji.

Kljub slabemu vremenu se jih je danes več kot dvajset kmalu po 13. uri v motoristični božični procesiji pripeljalo pred nakupovalni center Mercator v Kromberku, kjer so parkirali svoje jeklene konjičke in se za trikolesnikom, ki je za seboj vlekel še božični voziček, podali na sprehod med trgovinami v obeh nadstropjih centra ter zbirali priložnostna darila za otroke v Stari Gori.

Kot je povedal pobudnik akcije Erik Breščak, so s pomočjo donatorjev lani otrokom priskrbeli računalniško opremo, letos pa nov LCD televizor za dnevni prostor. Tudi priložnostnih daril se je nabralo za cel voziček, saj so bili trgovci kar velikodušni. Ob 14. uri so se božički na motorjih pripeljali v Staro Goro in z raznovrstnimi darili tamkajšnjim otrokom polepšali praznične dni. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.