Slovenija
10 ogledov

Bralci: Simčič odstopi!

anketasimcic Žurnal24 main
Kar 95 odstotkov bralcev zurnal24.si meni, da bi moral poslanec, ki je zavajal s ponarejenim spričevalom odstopiti, le peščica je bila do Ivana Simčiča prizanesljivejša.

Kot je znano, so pristojni organi iz BiH sporočili, da spričevalo poslanca Desusa ni pristno. Z ministrstva za obrambo (Mors) so za naš medij prav tako nedvoumno potrdili, da jim je Simčič predložil ponarejeno spričevalo.

Kje se skriva sporno spričevalo? 

Spornega spričevala pa Simčič, kljub številnim pozivom, še vedno ni pokazal. Videli ga niso niti v stranki Desus. Vodja poslanske skupine Franc Jurša je povedal, da so poslanskega kolega prosili, naj ga čim prej pokaže in naj ga preverijo pristojni. Prek odvetnika naj bi Simčič original že zahteval od Morsa, saj naj bi jim ga posredoval v času preiskave, ko je bil še zaposlen na ministrstvu.

Komentarjev 15
  • Tupamaros 12:11 04.marec 2012.

    Pravljice in povesti za neumne Slovence. Mediji pridno izpolnjujejo svoje obveznosti do po volitvah poraženih partijskih režiserjev. Za vstop v DZ in poslanski sedež ni ptrebno spričevalo, diploma ali celo zdravniško potrdilo (za katerega bi se jaz zavzel). Vse kar ...prikaži več potrebuješ je izvolitev na volitvah. Dokler imamo proporcionalni volilni sistem tudi volilci ne morejo enkrat izvoljenega odpoklicati. Ta že dvotetenska in popolnoma nepotrebna medijska farsa je navadno spletkarjenje užaljenih po neuspehu njihovega izbranca za mandatarja. Prepričan sem, da mnogi od vas poznate osebke, ki imajo spričevala, diplome in celo doktorate pa so za to za kar te »certifikate« imajo popolnoma neuporabni. Ti, tako ali drugače pridobljeni »papirji« so značilni za realsocialistična okolja. V normalnem okolju so le vsopnica. Vse ostalo so uporabno znanje in sposobnosti za doseganje dodanih vrednosti.

  • nostradamus 08:31 04.marec 2012.

    da se je simcic utopil v lastnih lazeh me ne cudi moti me pa erjavec ki ga brezkompromisno podpira ceprav se zaveda da pljuva v lastno skledo najbolj smesno je pri vsemu le to da so to ljudje ki smo ...prikaži več jih izvolili da vodijo drzavo kako ze z ponarejanjem in sprenevedanjem ?

  • Aleksander Marcen 20:58 03.marec 2012.

    Ja,ja,spoštovani slovenci in slovenke,takšni vele-možgani nam krojijo usodo.resnično smo bedni,zato bodite pripravljeni še na večjo revščino.kulture posebej ne rabimo,saj imamokomediante vsak dan,vsako uro,v vsakem časopisu,pa še plačani so-razultati tu ne štejejo.Zamislite si ,če v trgovini za kupljeno blago,ki ...prikaži več je takoj plačano ,ne vzamete računa za to plačano blago in vas inšpektor pred vrati zunaj ustavi in nimate računa,da mu ga na zahtevo pokažete,vas doleti takojšnja kazen.Kaj pa tu,mesec dni že poslušamo "nategovanje",pa še vedno nič.Mogoče je tudi to program varčevanja!!!!!!!!?????Že star pregovor pravi :kar se Janezek nauči ,to Janezek zna.