Slovenija
15 ogledov

Bralci ste rešili družino

Deložacija Saša Despot
Na pomoč pred deložacijo se je odzvalo kar 151 bralcev.

Pomoč. "Družino ste rešili pred deložacijo in srčna vam hvala," nam je sporočila Anita Ogulin iz Zveze prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana-Moste. Na zgodbo družine, o kateri smo pisali 16. decembra in ki ji je grozila deložacija, se je odzvalo 151 bralcev in skupaj zbralo 5.277 evrov.

"Zelo smo veseli, ne morem verjeti, da še vedno obstaja toliko dobrih ljudi," je bila presrečna mati treh otrok, ki jim je grozila deložacija.

Točen znesek jim je javila že ZPM, a pravi, da niso želeli niti evra. "Dejali smo jim, naj ves denar namenijo za to, da nas ne bodo izselili," pravi mati in dodaja, da je bilo to najlepše rojstnodnevno darilo, kar jih je dobila. "S partnerjem sva se dogovorila, da bova ves podarjeni denar vrnila, ko se postaviva na noge in spet dobiva službo. Vse bova spet dala v dobrodelne namene," obljublja.

Družina sicer že več let odplačuje kredit, ki ga je porabila očetova bivša partnerica, živijo pa v neprofitnem stanovanju. Oče je izgubil službo že maja, mati pa pred tremi meseci, z januarjem je dobila zadnje nadomestilo plače.

Komentarjev 2
  • dragec 13:46 13.januar 2013.

    to je kapitalizem po slovensko

  • privat 09:19 13.januar 2013.

    če to ni fašizem?? potem jaz ne vem kaj je fašizem!!