Slovenija
21 ogledov

Bralec sporoča: Krvavec v soncu

Krvavec
1/5
Borut Hočevar
Smuka od danes naprej mogoča tudi na Pohorju. Večina smučišč še zaprta.

Smučarska sezona se je danes začela tudi na Pohorju. Z današnjim dnem bosta namreč začeli obratovati vlečnici Areh na Areškem smučišču in Bellevue na Mariborskem Pohorju. Za dnevno vozovnico boste morali odšteti osem evrov. Uporaba vlečnice Bellevue pa je že vključena tudi v ceno povratne vozovnice za Pohorsko Vzpenjačo (gondolo), ki obratuje vsako polno uro od osme ure zjutraj do osme ure zvečer, so sporočili s Športnega centra Pohorje.

Že v petek se je smučarska sezona začela tudi na Krvavcu. Kljub pomanjkanju naravnega snega so namreč uspeli za smučarje pripraviti progi 1 in 6, ki sta vezani na štirisedežnico Tiha dolina.

Od torka naprej pa bo smuka mogoča tudi na najvišje ležečem slovenskem smučišču Kaninu.

Naprav pa še niso zagnali na Rogli, v Kranjski gori in na Voglu in Kopah.

Novost enotne vozovnice

Med pomembne letošnje skupne novosti slovenskih smučišč spada enotna smučarska vozovnica, s katero je možno smučati skoraj na vseh smučiščih. Ta trenutek k projektu zaradi različnih razlogov še nista pristopili smučišči na Voglu in Kaninu.

Če boste uživali v smuki, nam lahko prek spodnjega obrazca pošljete svoje fotografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.