Slovenija
3879 ogledov

Bralec: Tudi tujci ne upoštevajo pravil CPP ...

Ustavljanje na avtocesti Bralec
Fotografija nespametnega početja na slovenski avtocesti. Medtem Dars opozarja, da smo v času mlaja.

Bralec Mare nam je poslal fotografijo, narejeno včeraj popoldne pri cestninski postaji Slovenska Bistrica. V nalivu sta se vozili z italijansko in madžarsko tablico ustavili kar pod nadzovom in s tem ogrožala varnost ostalih udeležencev. 

Ustavljanje v predorih ali pod nadvozi v času nevihte je strogo prepovedano. Vozniki morajo v hudem nalivu ali toči predvsem upočasniti vožnje, povečati varnostno razdaljo in poskrbeti, da so dobro vidni - obvezno morajo vklopiti zasenčene luči, da so opazni tudi od zadaj, po potrebi tudi štiri utripalke. 

Sicer pa je bil petek na slovenskih avtocestah zaradi gneče zelo naporen dan, vse skupaj so poslabšali še nekateri vozniki, ki so z objestno vožnjo in neupoštevanjem pravil povzročali nesreče. Na Darsu so spomnili, da smo v času mlade lune.

Komentarjev 10
  • Žurnalček 13:09 11.avgust 2018.

    Jebite se , kdaj boste omogočili popravo svojega teksta !

  • Žurnalček 13:08 11.avgust 2018.

    Po CPP šofer mora ustaviti vozilo - kakršnokoli -, če mu vidljivost toliko pade nezadostno , da bi bilo nadaljevvanje vožnje nevarno . Ob toči je ista stvar . Kajti grozi prednji steklolom , kajti nikoli se ne ve, kako ...prikaži večkako velik grumen ledu bo padel dol !

  • Lara_Traill 09:44 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To p0čnemm ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com