Slovenija
131 ogledov

Bratuškove ne zanima, kdo sedi v VIP-loži

Alenka Bratušek Anže Petkovšek
V PS potrdili: premierka Bratuškova si je tekmo v Stožicah ogledala na mestu za visoke goste, kjer naj bi bil po besedah prič tudi od trgovine z mamili oproščeni Dragan Tosić. Sedežev na častni tribuni pa po zagotovilih stranke ni grel ljubljanski župan Zoran Janković kljub drugačnim navedbam.

Kot je poročal Požareport, so na mestih, rezerviranih za posebej visoke goste na nogometnem stadionu v Stožicah med kvalifikacijsko nogometno tekmo med Slovenijo in Islandijo, med drugim sedeli nova premierka Alenka Bratušek, ljubljanski župan Zoran Janković, minister za šolstvo Jernej Pikalo pa tudi Dragan Tosić, ki je bil pred meseci po odmevnem sodnem procesu za akcijo Balkanski bojevnik oproščen obtožb, da je vodja slovenske veje balkanskega narkokartela srbskega mafijca Darka Šarića. Poleg njega so priče v predelu VIP-lož videle tudi njegovega odvetnika Marka Bošnjaka iz Odvetniške družbe Čeferin.

Iz Pozitivne Slovenije so nam danes potrdili, da si je Bratuškova ogledala tekmo, vendar niso navedli, kje je sedela. "Lahko potrdimo, da je predsednica vlade, mag. Alenka Bratušek, v petek obiskala nogometno tekmo v Stožicah. Tja je prišla samo z enim namenom: spodbujati slovensko nogometno reprezentanco. S tem, kdo sedi v VIP-loži, pa se premierka ne ukvarja, niti ne ve, ali je omenjena oseba (Tosić, op. a.) tam resnično bila."

V stranki so na naše vprašanje še zatrdili, da župana Jankovića tam gotovo ni bilo. "Župan Zoran Janković si petkove nogometne tekme ni ogledal v loži, temveč je bil z vnukom na super VIP-u." Kaj je super VIP in kateri del stožiškega stadiona je to, v PS niso navedli.

Tekmo si je ogledal tudi predsednik države Borut Pahor, vendar pa je bil v družbi mladoletnega sina, zato po lastnih navedbah ni smel koristiti VIP-lože. Minister za šport Pikalo, ki ga sicer na nogometni tekmi še niso videli, je na socialnem omrežju objavil fotografijo sebe in Pahorja, posnete očitno v predelu stadiona za VIP-vstopnice.

Komentarjev 19
  • Scott 21:15 28.marec 2013.

    Prodajalec orožja je bil bonsai ali 50 stotinov, saj vsi poznamo pogodbo z Izetbegovićem.Ta umobol pa ni desni in nikoli ne bo.

  • tacka1 16:12 28.marec 2013.

    Me čisto nič ne čudi pokvarjeni so vsi do konca, ne vem kakšen lolek moraš bit , da še lahko zagovarjaš to bando rdečo.

  • ennanova 14:33 28.marec 2013.

    Etika: Zavest o zlu in za-govor vesti O etiki razmišljamo zlasti takrat, ko se znajdemo v neki dilemi. Naj damo prednost skrbi za svoje lastno dobro pred vsem drugim?http://za-misli.si/teorija/podobe/887-etika-zavest-o-zlu-in-za-govor-vesti