Slovenija
0 ogledov

Brez razprave o razrešitvi Bavčarja

Novi nadzorniki niso razpravljali o zamenjavi Bavčarja. Žurnal24 main
Novi nadzorniki koprskega Holdinga Istrabenz na ustanovni seji niso razpravljali o morebitni menjavi člana uprave Igorja Bavčarja.

Na ustanovni seji so se danes prvič zbrali novi nadzorniki koprskega Holdinga Istrabenz. Za svojega predsednika so izbrali Zorana Boškovića, za namestnico predsednika pa Tamaro Jerman.

Kljub nekaterim napovedim, da bodo pod točko razno nadzorniki razpravljali tudi o razrešitvi člana uprave Igorja Bavčarja, do tega ni prišlo. 

Običajne stvari o poslovanju
''Stvari potekajo dobro,'' je o poslovanju Istrabenza dejal Bošković. Po njegovih besedah prav tako dobro poteka tudi reševanje holdinga, ki je od 30. marca insolventen. Drugih podrobnosti o vsebini ustanovne seje, na kateri so nadzorniki, tako Bošković, obravnavali ''običajne stvari o poslovanju družbe'', potekala pa je skoraj pet ur, novoizvoljeni prvi nadzornik ni želel dajati.

Nadzorni svet Istrabenza se je sicer seznanil s prospektom za prodajo delnic družbe, ki bo objavljen 10. junija, so v sporočilu za javnost sporočili iz Istrabenza. Nadzorniki so se seznanili tudi s potekom dejavnosti v zvezi z načrtom finančnega prestrukturiranja oziroma s pogajalskim procesom z bankami upnicami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.