Slovenija
7168 ogledov

Brežice: V vinogradu umrl pod traktorjem

Nesreča traktorja
1/3
S
Tragična nesreča v okolici Brežic.

Nekaj pred osmo uro zvečer je regijski center za obveščanje iz Brežic obvestil policijo o nesreči s traktorjem v kraju celine.

Na kraju so krški policisti ugotovili, da je 61-letni traktorist z neregistriranim traktorjem kosil po vinogradu.

Po prvih ugotovitvah je traktor na strmini izgubil oprijem pod kolesi, zaradi česar je zdrsnil in se prevrnil. Reševalci traktoristu niso mogli več pomagati. Traktor ni imel kabine ali varnostnega loka.

traktor nesreca | Avtor: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE

S traktorjem se je prevrnil tudi 43-letnik

Podobna nesreča se je nekaj pred tretjo uro popoldne zgodila v Gribljah pri Črnomlju, lažje se je poškodoval 43-letni traktorist.

Po prvih ugotovitvah ogleda je traktorist med vožnjo zapeljal na bankino in izgubil oblast nad traktorjem. Zapeljal je s ceste in se prevrnil. Policisti prisotnosti alkohola niso ugotovili, traktorist pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografije so simbolične.

Komentarjev 4
 • Amber_Bedford 15:31 30.avgust 2018.

  Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodil0m na tem spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

 • Avatar strauski
  strauski 09:21 30.avgust 2018.

  neregistriran traktor,a zdaj je to glavni razlog nesreče,še kazen mu naj napišejo čeprav je mrtev

 • Žurnalček 08:57 30.avgust 2018.

  Če vi mislite še naprej opremljati tekste z video materiali drugih , ki ne delujejo , vsaj men ne, zajebite , da bom jaz trafnal svoj čas na klikanje neobstoječega !