Slovenija
20 ogledov

Brezplačno z zabave

“V Ljubljani in Mariboru je bil odziv zelo dober,” pravi Novica Rudnik iz Pine. Žurnal24 main
After taxi. Spodbujanje mladih k odgovornemu načrtovanju poti.

“Danes ni bilo še nobenega po kupone, toda ker je šele prvi dan akcije, bomo še videli, kako jo bo mladina pri nas sprejela,” Novica Rudnik iz Primorskega informacijskega ateljeja (Pina) pravi o projektu After taxi, ki ga od lani izvaja Slovensko združenje za zmanjševanje škodljivih posledic drog – DrogArt, od včeraj pa deluje tudi na Obali. S projektom želijo mlade odvrniti od vožnje v opitem stanju in tako zmanjšati število prometnih nesreč.

Prijava prek spleta
Na spletni strani Aftertaxi.si lahko mladi med 16. in 30. letom izpolnijo prijavni obrazec in si tako za dva tedna rezervirajo brezplačne kupone, s katerimi jih bo Taxi Srečko med četrtkom in nedeljo od polnoči do 7. ure peljal na območju treh obalnih občin. Kupone lahko z osebnim dokumentom prevzamejo na infotočki, ki je za obalne občine v Pini (Kidričeva ulica 43, Koper), veljajo pa do 30. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.