Slovenija
6 ogledov

Brleku ukradli Malgajev BMW X6

Ker ni bilo od nedelje, ko je izginil BMW X6 (fotografija je simbolična), na vol Žurnal24 main
Izmikanje in priznanje. Brlek najprej zanikal, da so mu ukradli avto, potem priznal, da že ima novega.

V noči na nedeljo so izpred bloka direktorja Festivala Ljubljana Darka Brleka odpeljali BMW X6. Prepričan je, da gre za organiziran kriminal; tako mu je rekla policija.

Brlek je stežka priznal
Pogovor z Brlekom se je z vprašanjem, ali so mu ukradli avtomobil, začel takole: “Kje ste pa to slišali? To bo pa prav gotovo pomota. Ne, ne, jaz nimam takega avta, sploh. Ga vozim občasno, a to je avto, ki je last podjetja Malgaj.”

Zato nas je najprej napotil na Andreja Malgaja, a smo ga spet vprašali, ali ga niso ukradli. “Ja, so ga.” “Je vaš službeni avto?” “Ne, to je sponzorski avto.” “Ga niste vozili takrat, ko je bil ukraden?” “Ne, bil pa je parkiran pred našim blokom. Ne, nimam novega. To je sponzorski avto, s katerim ima Festival Ljubljana sponzorsko pogodbo. Ne le tega, ima tudi kakšnega drugega.”

Ko je drugič poklical nazaj, je Brlek priznal, da že  vozi nadomestni BMW: “Ne gre za enak avto, ker ga na tako kratek rok niso imeli. Če vas znamka res zanima, je BMW X1.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.