Slovenija
16 ogledov

Čaka nas sončen in vroč teden

Plaža Janez Mužič
Teden, ki je pred nami, ne bo vroč samo zaradi koalicijske krize, ampak tudi zaradi vremena. Dež bo sončne žarke prekinil le v petek. Dnevi zato ravno pravšnji za pohodništvo in ležanje na plaži.

Prvi trije dnevi prihajajočega tedna bodo v znamenju sonca in visokih temperatur. Dnevne temperature se bodo tako gibale pri okoli 29 stopnjah Celzija, tako da ob sprehodih v naravi ali poležavanju na plaži ne pozabite na ustrezno zaščito pred soncem.

Na Agenciji RS za okolje so ob tem za zurnal24.si dejali, da nas poslabšanje vremena čaka v petek, ko naj bi spet deževalo. Lahko se celo zgodi, da nas dan pred tem doletijo nevihte. A brez skrbi. Kot danes kažejo vremenske slike, bosta sobota in nedelja spet lepi.

Morje se segreva

Burja na Primorskem je v zadnjih dneh morje precej ohladila. Še včeraj je bila temperatura vode pod 20 stopinjami Celzija, danes pa se je že povzpela na 21 stopinj. Do srede bi lahko narasla še za dve stopinji Celzija.

Začetek prihodnjega tedna lahko izkoristite tudi za izlet v slovenske gore. Pri tem seveda ne pozabite na ustrezno gorsko opremo in zaščito pred soncem.

AKTUALNE VREMENSKE PODATKE SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠEM VREMENSKEM PORTALU WWW.VREME.NET.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.