Slovenija
33 ogledov

Čaka se le še na Gruškovju

gneča hrvaška Pixells
Smo na vrhuncu turistične sezone, kar se je čez dan kazalo tudi na slovenskih cestah. Na mejnem prehodu Gruškovje vozniki za vstop v državo čakajo pol ure. Nič drugače ni bilo niti pri naših južnih sosedih.

Gost promet z občasnimi zastoji je le še na cesti Koper - Izola - Portorož, so sporočili iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste. Čakalna doba na mejnih prehodih za osebna vozila je pri vstopu na mejnem prehodu Gruškovje 30 minut.

Zaradi prireditve je popolna zapora na cesti Vavta vas - Dolenjske Toplice - Podturn v Dolenjskih Toplicah do nedelje do 3. ure in v Laškem bodo zaprli Trubarjevo Nabrežje med 18. in 6. uro ter Zdraviliško in Rimsko cesto med 20. in 6. uro, obvozi bodo urejeni.

Kilometrske kolone pri južnih sosedih

Hrvaški avtoklub (HAK) je čez dan poročal, da so večji zastoji zaradi prometnih nesreč nastajali na avtocesti Split–Zagreb med Ogulinom in predorom Mala Kapela ter v nasprotni smeri iz Zagreba proti Splitu med krajem Otočac in počivališčem Ličko Lešče.

Občasni zastoji nastajajo na cestah od in proti mejnim prehodom Gruškovje in Obrežje na meji s Slovenijo ter prehodu Goričan na meji z Madžarsko. Gost je tudi promet proti nekaterim trajektnim pristaniščem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.