Slovenija
16 ogledov

Čakajo na kitajske stole

Stadion bo verjetno dobil uporabno dovoljenje do konca junija, dvorana pa skoraj Žurnal24 main
Tehnični pregled. Opravili so ga le na stadionu.

Na stadionu v Stožicah še vedno ni stolov. To je največja pomanjkljivost v zapisniku 23-članske komisije, ki je v sredo opravila tehnični pregled. Vsi stoli namreč še sploh niso prispeli iz Kitajske, to naj bi se zgodilo ta ali naslednji teden, za montažo pa potrebujejo še en teden, je povedal vodja projekta športnega parka Andrej Lavrič iz Grepa.

Kako izgleda nov stadion? Oglejte si v GALERIJI.

Dvorana bo na vrsti 28. junija
Komisija v sredo ni pregledala dvorane, ki bo pod drobnogledom šele 28. junija. To pomeni, da do roka – 30. junija – zagotovo ne bo imela uporabnega dovoljenja. "Za zdaj ne bi komentiral, ali bomo mestno občino zaprosili za podaljšanje roka," je dejal Lavrič, medtem ko je njegov nadrejeni Uroš Ogrin v torek napovedal, da bodo odločitev o tem sprejeli ta teden.

Člani komisije bodo 28. junija preverili tudi, ali so na stadionu odpravili pomanjkljivosti. Lavrič v sredo teh ni naštel, povedal je le, da gre za nekatera dodatna dela in dopolnitev dokumentacije. "Kdaj bomo dobili uporabno dovoljenje, je vprašanje za ministrstvo za okolje in prostor oziroma komisijo. Načeloma takrat, ko bomo pomanjkljivosti odpravili, kar naj bi se zgodilo do konca junija," je dodal Lavrič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.