Slovenija
36 ogledov

Čakajo vsebinsko odločitev komisije

Državna revizijska komisija v teh dneh odloča o že osmi pritožbi glede izvajalca Žurnal24 main
Medicinska fakulteta. Zahtevek Meteorita po izločitvi komisije zavrnjen, Boštjan Brumen odstopil.

Državna revizijska komisija (DKOM) je zavrnila zahtevek podjetja Meteorit po izločitvi članov komisije iz postopka odločanja o graditelju medicinske fakultete v Mariboru. “Pravijo, da nismo stranka v postopku, ki bi lahko vložila takšno zahtevo. To je čudno, ko pa imajo odločitve pravni vpliv na našo ponudbo,” je bil razočaran Kristijan Gajšek, direktor Meteorita. Dodal je, da bodo zdaj počakali na vsebinsko odločitev, vezano na zahtevek za revizijo Begrad-Granita, in da upajo, da bo vsaj ta korektna.

Brumen odstopil
Medtem ko na DKOM komentarjev ne dajejo, pa na Univerzi v Mariboru (UM) upajo, da bo vsebinska odločitev komisije, ki so jo pričakovali že prejšnji teden, znana čim prej. Na mestu predsednika univerzitetne razpisne komisije pa ni več Boštjana Brumna, glavnega tajnika UM. “To ni odstop, ampak sporazumna menjava, posledica pobude senata medicinske fakultete,” je komentiral Brumen. Njegovo mesto bo na pobudo dekana Ivana Krajnca zasedel Bogdan Čizmarevič, a ga mora potrditi še rektor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.