Slovenija
5 ogledov

Celovška cesta na dveh mestih z zamaški

Na Celovški cesti bodo v bližini parka Tivoli zastoji zaradi vejih vzdrževalnih Žurnal24 main
Zaradi del na Celovški cesti nastajajo zastoji, do tržnice dostop z avtomobilom ni več mogoč.

Danes so se začela dela na Celovški cesti med Tivolijem in Tivolsko cesto. “Gre za preplastitev cestišča, vzdrževalna dela, ki jih KPL opravlja v Mestni občini Ljubljana (MOL),” so pojasnili pri Gradbeni družbi Vič. Zaradi zapore so včeraj že nastajali zastoji, dela pa bodo, kot napovedujejo, potekala do 17. julija. Na MOL pa pravijo, da bodo končana do 15. julija, kar imajo tudi objavljeno na svoji spletni strani.

Do konca avgusta pa bo zapora še na priključku s Celovške ceste na gorenjsko avtocesto in v obratni smeri. Promet je preusmerjen skozi šentviški predor na priključek Koseze oziroma Brod.

Do konca avgusta bodo za promet zaprti tudi Adamič-Lundrovo nabrežje, Kopitarjeva ulica od križišča s Poljanskim nasipom do predora pod gradom, predor pod gradom in Ciril-Metodov trg. Na tržnico bodo lahko zapeljali le dostavljalci. Do Krekovega trga bodo lahko dostopali imetniki kartic za parkiranje, prek gradbišč bo omogočen tudi interventni dovoz. Dovozi z dovolilnicami bodo potekali po Wolfovi ulici z izvozom na Miklošičevo cesto. Preusmerjen bo tudi promet LPP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.