Slovenija
13 ogledov

Cene smučanja

Na smučišču hitrost vožnje prilagodite svojemu znanju. Žurnal24 main
V Sloveniji si lahko enodnevno smuko privoščite že za 22 evrov. V Avstriji se cene začnejo pri 33, v Italiji pa pri 40 evrih.
 

Popusti

Informativno. Popustov so velikokrat deležni študentje, dijaki in starejši, pridobi pa jih lahko tudi družina (najmanj dva odrasla in en otrok). Posebne popuste priznajo tudi večjim skupinam (z več kot 20 ljudmi). Popusti se med seboj izključujejo.

"Cene smučanja se ne bodo spremenile, edine razlike so glede na visoko ali nizko sezono. Visoka sezona je okoli božiča in novega leta, razlika v ceni pa je minimalna – približno en evro," je povedala Fabiola Komac , vodja komerciale ATC Kanin Bovec.

Smučarske vozovnice
Prikazane cene veljajo v sezoni 2008/09 in ne v predprodaji, upoštevane pa so za odrasle in otroke – brez popustov. Na avstrijskih smučiščih je treba dati še pet evrov kavcije za kartice. Za Italijo so prikazane cene za visoko sezono.


Cene so informativne, pričakujete lahko še kakšna doplačila. Za povečavo kliknite na sliko. © Žurnal24 grafika

 
Ravnanje na smučišču
Na smučišču morate ravnati tako, da nikogar ne ogrožate. Hitrost vožnje prilagodite svojemu znanju, terenskim in vremenskim razmeram ter prometu na smučišču.

Če padete, se morate čim hitreje umakniti ali pa nase opozoriti.

Ob nesreči morate pomagati in se, če ste priča ali udeleženec, odgovoren ali ne, tudi legitimirati.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.