Slovenija
34 ogledov

Cenejše na koncu vseeno dražje

Trgovski center E'Leclerc prodaja šampanjec Desirre po znižani ceni, ko pa kupiš Žurnal24 main
Trgovski center E'Leclerc prodaja šampanjec Desirre po znižani ceni, če pa kupiš škatlo šestih, vsako steklenico pošteno preplačaš. "Kode pač še nismo popravili," je bil odziv gospe na informacijah.

“E'Leclerc v zadnjem katalogu oglašuje šampanjec Desirre po 7,43 evra. Takšna cena je tudi na njihovih prodajnih policah, kar prikazuje fotografija. Ker je to kar ugodna cena, sem v soboto tam kupil škatlo s šestimi šampanjci. Ko sem prišel domov, sem opazil, da so mi vsak šampanjec zaračunali po 9,99 evrov,“ nam zatrdi bralec Jure.

“Danes mi je neprijazna in osorna gospa na informacijah nejevoljno vrnila preveč plačan znesek. Njeno pojasnilo je bilo, da kode na škatli s šestimi šampanjci pač še niso popravili, medtem ko ima vsak posamezni šampanjec pravilno kodo,“ dodaja.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bralec še poudarja, da so po njegovem mnenju verjetno številni kupci preplačali ali bodo še preplačali omenjeni šampanjec, saj jih večina ne pregleda izdanih računov.

Potrošnike zato pozivamo, naj po vsakem nakupu preletijo zneske na računu, saj vas to nič ne stane, morebitna površnost trgovca pa vas kaj lahko stane cel kupček evrov.

Za pojasnila smo se seveda obrnili tudi na trgovski center E'Leclerc, vendar odgovorov še nismo prejeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.