Slovenija
20 ogledov

Center Ljubljane bo brez tople vode

voda Gregor Katič
V naslednjih štirih dnevih bo Energetika izvajala vzdrževalna dela pod Slovensko cesto, zato bo na tem območju prekinjena dobava tople vode.

Energetika Ljubljana bo v času od 4. do 7. avgusta na Slovenski cesti izvajala obsežnejša vzdrževalna dela na vročevodnem omrežju pod Slovensko cesto, zato bo na tem območju prekinjena dobava toplote za pripravo sanitarne tople vode, in sicer od ponedeljka, 4. avgusta, od 8. ure zjutraj, do predvidoma četrtka, 7. avgusta, do 22. ure zvečer.

Energetika pojasnjuje, da dela zahtevajo popolno zaustavitev in izpraznitev vročevodnega omrežja na območju Viča in dela Centra. "Zaradi dimenzije cevovoda in njegove lokacije gre za velik vzdrževalni poseg, zaradi česar predvidenih del ni možno izvesti v krajšem času kot napovedano," še nadaljujejo na Energetiki in dodajajo, da se trudijo večja vzdrževalna dela izvajati v času, ko je s prekinitvijo oskrbe s toploto prizadetih kar se da najmanjše število odjemalcev.

 Obseg celotnega območja, ki bo zaradi vzdrževalnih del brez tople vode, si lahko ogledate tu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.