Slovenija
5602 ogledov

Cerar: Kovačič in Janša sta državo vzela za talko

Miro Cerar Saša Despot Miro Cerar
Cerar ostro nad Vilija Kovačiča in Janeza Janšo.

Premier, ki opravlja tekoče posle, Miro Cerar je po drugem referendumu o zakonu o drugem tiru dejal, da smo "zdaj dobili zeleno luč, da se bo drugi tir po tem zakonu gradil". "To je naš testni kamen, ali želimo naprej," je ocenil.

Cerar je izrazil obžalovanje, da je do ponovljenega referenduma prišlo. "Žal mi je, da sta Kovačič in Janša tukaj vzela državo za talko in smo v taki hudi zamudi, saj bi mi lahko to začeli graditi že lansko leto," je dejal.

referendum drugi tir Drugi tir Slovenija Vili Kovačič spet pogorel: Referendum tudi tokrat ni uspel

"Ta projekt, ki je dobil podporo že na prvem referendumu. Je dober projekt in je optimalen, a že tako zamujamo zaradi tega nagajanja in sedaj je treba s tem prenehati," je poudaril in dodal, da je treba projekt speljati za našo prihodnost.

Po njegovih besedah SMC želi, da gre država naprej, da se gospodarstvo razvija, da smo pomembna država na prometnem zemljevidu ter da uveljavitev drugega tira zavaruje naše zeleno okolje in da se prepelje več tovora po železnicah.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 21
  • dragec 11:35 15.maj 2018.

    SLO ALBANEZ NAS JEBE ŽE 30 LET

  • li.kos 14:57 14.maj 2018.

    g. Cerar... odnehajte.... nimam več besed zanj, samo škodo dela v tej državi, potem pa skuša še druge potisniti v sranje

  • lili94 11:30 14.maj 2018.

    Ker sem kulturna vas bom naslovila s spoštovani g. Cerar! Vaše izjave so več kot smešne. Če bi ljudje bili dovolj poučeni o vašem zakonu, o katerem se je odločalo včeraj na referendumu, bi bilo precej drugače. Tako pa ste ...prikaži več vi naredili vse nas za talce tega zakona za dobo 45 let. Sramota