Slovenija
8009 ogledov

Čez teden zimsko, kako bo pa za vikend?

Zima
Zvečer se bodo padavine znova razširile nad večji del države, povsod bo snežilo. Kako bo čez teden in za vikend?

"Zvečer in ponoči se bodo padavine od juga spet razširile nad večji del Slovenije. V notranjosti Slovenije bo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Burja se bo nekoliko okrepila. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do -5, na Goriškem in ob morju malo nad 0 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

Na strani neurje.si dodajajo, da se bomo v večjem delu Slovenije prebudili v zimsko jutro.

Nadaljevanje tedna suho in hladno

Jutri bo oblačno. Ponekod v notranjosti bo občasno še rahlo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 0, na Primorskem do 7 stopinj.

V torek in sredo bo pretežno oblačno in večinoma suho vreme. Burja na Primorskem bo v torek prehodno oslabela in se v sredo ponovno okrepila. Še bo razmeroma hladno.

Zima Vreme Slovenija Arso predstavil šokantne podatke

Od 22. do 27. marca

"V četrtek se bo nad srednjo Evropo in Alpami okrepilo območje visokega zračnega tlaka in predvidoma vztrajalo do konca tedna. Šele od nedelje naprej ni izključen vpliv kakšne oslabljene vremenske motnje," vremensko sliko razlagajo vremenarji na Arsu.

Dodajajo, da lahko od četrtka do sobote pričakujemo suho in deloma jasno vreme. Predvsem jutra bodo mrzla, čez dan pa bo postopoma topleje. Od nedelje naprej se verjetnost padavin spet nekoliko poveča.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.